Մ.Ավետիսյան |

22/11/2018

Սննդի հիմնական բաղադրիչները

Հեղինակ՝ ՀՀ առողջապահության նախարություն
Տեղադրող՝ Մ.Ավետիսյան

Մեթոդական նյութեր > Ուղեցույցներ > Առողջապահության նախարարության ուղեցույցներ


Առողջապահության նախարարության կողմից մշակված և սահմանված կարգով հաստատված «Սննդի հիմնական բաղադրիչները» մեթոդական ուղեցույցը 

22/11/2018

Դպրոցական և նախադպրոցական տարիքի երեխաների առողջ սնուցման հիմնական սկզբունքներ

Հեղինակ՝ ՀՀ առողջապահության նախարություն
Տեղադրող՝ Մ.Ավետիսյան

Մեթոդական նյութեր > Ուղեցույցներ > Առողջապահության նախարարության ուղեցույցներ


Առողջապահության նախարարության կողմից մշակված և սահմանված կարգով հաստատված «Դպրոցական և նախադպրոցական տարիքի երեխաների առողջ սնուցման…

23/10/2018

TIMSS: 2003-2015 արդյունքներ

Հեղինակ՝ ԿՏԱԿ
Տեղադրող՝ Մ.Ավետիսյան

Հետազոտություններ, ուսումնասիրություններ


Հետազոտության նպատակն է բացահայտել աշակերտների կրթական ձեռքբերումների կախվածությունը օբյեկտիվ և սուբյեկտիվ փոփոխականներից՝ առաջարկել արդյունքների…

Վիճակագրություն

Գրանցված այցելուներ՝ 6385

Պաշարների քանակ՝ 8527

Վերջին գրանցված այցելու՝ Zara

Ամենաընթերցված պաշար՝ Ուսուցչի թափուր տեղը համալրելու մրցույթի անցկացման կարգը և հարցաշարերը

Ամենաբարձր գնահատված պաշար՝ Paint և MS Power Point ծրագրերի օգտագործումը որպես էլեկտրոնային գրատախտակ

Վերջին պաշար՝ Կիսամյակային ամփոփիչ աշխատանք, հայոց լեզու, 8-րդ դաս.